Thursday, May 28, 2015
The Barnes Foundation: Exterior
Posted on Thu, May 03, 2012
The limestone-clad “gallery in a garden” designed by architects Tod Williams and Billie Tsien is actually two buildings, linked by a central court that is topped with a long, illuminated light box. The replicated rooms containing the art collection face south, as they did in Merion, and the site – with walkways, pools, seating and sculpture – is richly landscaped.
Elsewhere on the site:
 
The Barnes opens with trumpets, tears and celebration at its new Philadelphia home
0 comments
We encourage respectful comments but reserve the right to delete anything that doesn't contribute to an engaging dialogue.
Help us moderate this thread by flagging comments that violate our guidelines.

Comment policy:

Philly.com comments are intended to be civil, friendly conversations. Please treat other participants with respect and in a way that you would want to be treated. You are responsible for what you say. And please, stay on topic. If you see an objectionable post, please report it to us using the "Report Abuse" option.

Please note that comments are monitored by Philly.com staff. We reserve the right at all times to remove any information or materials that are unlawful, threatening, abusive, libelous, defamatory, obscene, vulgar, pornographic, profane, indecent or otherwise objectionable. Personal attacks, especially on other participants, are not permitted. We reserve the right to permanently block any user who violates these terms and conditions.

Additionally comments that are long, have multiple paragraph breaks, include code, or include hyperlinks may not be posted.

 
comments powered by Disqus
SHARE:
0